Ahmad, Marketing manager Civiele Luchtverkeer

Ahmad, Marketing manager Civiele Luchtverkeer

Ahmad, Marketing manager Civiele Luchtverkeer

Voor dat ik bij NLR kwam werken, heb ik verschillende andere banen gehad in de Oil & Gas en Aerospace industrie. Mijn huidige baan is “super-awesome”,  omdat ik de kans krijg om mijn passie en mijn ambitie te combineren.

Mijn passie voor de techniek is ontstaan toen ik een kind was. Ik vroeg me altijd al af hoe een vliegtuig in de lucht kon blijven vliegen. Dat was ook de reden dat ik koos voor de studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. NLR staat voor innovatie in Aerospace en heeft als missie de luchtvaart veiliger, efficiënter en duurzamer maken. Mijn werk op NLR is een bijdrage leveren aan deze missie. Ik zie dat wat wij binnen NLR doen onmisbaar is om de positie van de luchtvaartsector in Nederland te blijven verbeteren. Daar mag ik aan meewerken en dat doe ik met veel plezier. Mijn ambitie is om een ondernemer en een succesvol business consultant te zijn. Mijn werk binnen het NLR is vooral gericht op het ontwikkelen van business-relaties en om projecten voor de organisatie binnen te halen.

 

Ahmad Bakkar, R&D engineer medior (in de rol van Business Consultant) bij de divisie Aerospace Operations

 

 

Over NLR

Koninklijke NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Meer over NLR
Contactgegevens

NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113330
hr@nlr.nl