Bern Stegeman

Bern Stegeman

Bern Stegeman

In mijn laatste jaar aan de TU Delft ben ik me gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Tijdens mijn studie sprak technisch inhoudelijk onderzoek verrichten me erg aan. Daarnaast werkte ik graag aan projecten met concrete doelen en een duidelijk commercieel en maatschappelijk belang. Met deze wensen leek het Nederlands Luchtvaart- en Ruimtevaartcentrum (NLR) me een perfecte werkgever.

Inmiddels werk ik al twee jaar met veel plezier bij het NLR op de afdeling die zich bezig houdt met luchthavens en luchtverkeersleiding. Mijn opdrachten lopen uiteen van het modelleren van passagiersstromen in een terminal, tot het voorspellen van het vliegtuiggeluid in de buurt van een luchthaven. Werk waarbij de technische kennis die je opdoet in Delft dagelijks toepasbaar is.

Wat het NLR onderscheidt van veel andere werkplekken zijn de onderzoeksfaciliteiten. Zo werk ik veel met de bij het NLR zelf ontwikkelde real-time simulator voor de luchtverkeersleiding. Een unieke faciliteit waarmee we bijvoorbeeld kunnen onderzoeken of het luchtruim efficiënter ingericht kan worden, of technische hulpmiddelen kunnen ontwikkelen om luchtverkeersleiders te ondersteunen bij hun werk. Dit doen we voor zowel nationale als internationale klanten, op ons kantoor of bij de klant.

Naast het technisch inhoudelijk werk krijg je ook de mogelijkheid om je op andere gebieden te ontwikkelen. Vanaf het begin van je loopbaan krijg je verschillende rollen binnen projecten en al snel de kans (kleine) projecten te leiden. Daarnaast word je betrokken bij het werven van nieuwe opdrachten en nieuwe klanten. Als laatste is er een jaarlijks opleidingsbudget zodat je jezelf verder kan ontwikkelen. Samengevat een leuke en uitdagende start van je carrière!

 

Bern Stegeman, R&D engineer bij de divisie Aerospace Operations 

Over NLR

NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Meer over NLR
Contactgegevens

NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113330
hr@nlr.nl