Carrière bij NLR

Carrière bij NLR

Carrière bij NLR

Hoe ziet mijn carrière er bij NLR uit?

Bij NLR kan je je van junior ontwikkelen tot een senior-positie. Natuurlijk is dit mede afhankelijk van je eigen ontwikkeling en inzet. Start je bij NLR als junior dan word je in je dagelijkse werkzaamheden begeleid door meer ervaren collega’s. In de loop van de tijd zal je je steeds verder ontwikkelen en krijg je meer verantwoordelijkheid in steeds grotere projecten, afhankelijk van wat je kunt en wilt. Wij zullen je hierin ondersteunen met allerlei opleidingen, die technisch-inhoudelijk van aard kunnen zijn en die je direct nodig hebt in je dagelijkse werk. Maar je krijgt ook opleidingen die meer generalistisch van aard zijn, zoals opleidingen op het gebied van projectmanagement, presentatietechnieken of onderhandelen.

Ook als ervaren specialist blijf je bezig met het verder verdiepen, verbreden en toepassen van je kennis en vaardigheden. Je speelt een zelfstandige rol in projecten, bent een volwaardig gesprekspartner voor de klant en je begeleidt minder ervaren collega’s.

Er zijn legio mogelijkheden om je naast het werk te ontplooien bij NLR. Iedere afdeling heeft een jaarlijks uitje, maar er zijn ook wekelijkse borrels. Daarnaast is er een voetbal- en volleybal competitie, en wordt er door de personeelsvereniging regelmatig een activiteit georganiseerd en ook meegedaan aan internationale activiteiten.

Over NLR

Koninklijke NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Meer over NLR
Contactgegevens

NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113330
hr@nlr.nl