Young Professionals

Young Professionals

Authentieke talenten gezocht

Wij, bij NLR, laten onze mensen zo authentiek mogelijk zijn. Daarom stimuleren wij onze young professionals om een plek binnen onze organisatie te vinden die hen op het lijf is geschreven. Een plek die voor hen belangrijk is. Een plek van waaruit zij impact maken. Een plek waarin ze kunnen uitgroeien tot de persoon die ze altijd al zijn geweest. Een plek waar simpelweg ruimte voor gecreëerd moet worden. Die ruimte is er nu, die plek is er, ook voor jou.

Bètahart
Sommige young professionals willen leren om software te schrijven. Anderen willen met klanten om tafel zitten. Er zijn vrouwen die simulatoren aan elkaar koppelen en mannen die op zoek gaan naar de nieuwste augmented reality ontwikkelingen. We werken in binnen- en buitenland; met topuniversiteiten, onderzoeksinstellingen, overheden en lucht- en ruimtevaartorganisaties. We werken aan vliegtuigen, helikopters, drones en raketten. De lucht- en ruimtevaart veiliger en duurzamer maken, biedt zoveel mogelijkheden om je in te specialiseren, dat er voor ieder bètahart een uitdaging in het verschiet ligt.

100 jaar innovatie

NLR bestaat al 100 jaar. We hebben een eeuw aan kennis en ervaring in huis om al ons onderzoek, elke dag weer, toe te passen in de praktijk. Er zijn mentoren die onze young professionals hierin begeleiden en stimuleren om studies, cursussen, workshops en conferenties bij te wonen. Maar we leren ook van elkaar doordat we in interdisciplinaire teams werken. Teams waarin er ruimte is voor ieders vak, passie, drive en toekomstvisie. Dat is hoe NLR plek maakt voor iedereen. Dat is hoe wij jouw talent een plek geven.

Dit is werken bij NLR

Interview Vincent

Vincent van der Lende, projectassistent NLR'Voorlopig fungeer ik als spons', aldus Vincent van de Lende, projectassistent Aerospace Systems. Hij werkt sinds enkele maanden bij NLR, waar hij de divisie ondersteunt bij uiteenlopende, risicovolle projecten. Daarnaast studeert hij tegelijkertijd technische bedrijfskunde. Een gesprek over de meerwaarde van een pittige combinatie van werken en doorstuderen.

Interview Barbara en Elisabeth

Barbara van Ohlenforst en Elisabeth van der Sman, R&D engineers bij NLRBewust keuzes maken, daar draait het allemaal om volgens R&D Engineers Barbara Ohlenforst en Elisabeth van der Sman. 'We kijken op welke manieren je duurzamer zou kunnen vliegen en wat de maatschappelijke impact is.' Een gesprek over het maken van afwegingen, vergroening van vliegen en het maatschappelijk belang van hun job.

Interview Yoeri

Yoeri Ton NLR'Ik voel me soms net Adam uit Mythbusters als ik op de werkplaats ben. We zien een probleem, denken na over wat mogelijke oplossingen kunnen zijn, onderzoeken of dat ook zo is en gaan het vervolgens testen. Voor een werktuigbouwkundige is dat echt te gek,' aldus R&D engineer Yoeri Ton. We praten over krachtcellen, de werkplaats als Legokamer en het oergevoel achter de techniek.

Interview Inge

Inge Swart, test engineer bij DNW NLR'We zijn hier continu aan het innoveren. En om te kunnen innoveren zal je iets moeten onderzoeken, testen en analyseren. Innovatie is hier grijpbaar, omdat je bij het hele proces aanwezig bent. Van het bedenken tot de uitvoering. Je hoeft hier echt niet bang te zijn om buiten de lijntjes te kleuren. Niets is té gek. Als jij een goed idee hebt en het past in het plaatje van je afdeling, geeft NLR jou de ruimte om dat idee uit te voeren. Je staat hier aan het begin van nieuwe ontwikkelingen. Elke dag weer.'

Interview Espen

Espen Tierolff, data scientist NLR'Bij veel bedrijven werk je als data scientist aan het voorspellen van klantgedrag dat moet leiden tot winstmaximalisatie. Hier gebruik ik dezelfde methode, maar dan om een analyse van technische processen uit de lucht- en ruimtevaart te doorgronden voor een betere, veiligere en duurzamere lucht- en ruimtevaart.' Een gesprek over werkgeluk, natuurkunde en het oplossen van een groot maatschappelijk probleem.

Over NLR

Koninklijke NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Meer over NLR
Contactgegevens

NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113330
hr@nlr.nl