Secretaris 

   Home / Vacatures / Secretaris  
Zoek je een baan die afwisselend is en waarbij je de hele dag switcht tussen verschillende taken en telkens kijkt wat waar nodig is? Kun je zelfstandig te werk gaan en ben je tegelijkertijd een teamspeler? Word jij enthousiast van samen werken aan duurzaamheid en innovatie in de lucht- en ruimtevaart? Lees dan verder!

Wat ga je doen? 

Binnen de Divisie Aerospace Vehicles zijn we op zoek naar een Secretaris. Je ondersteunt vooral de divisiemanager in zijn management taken en bent de spin in het web bij het opstellen en jaarplannen en prognoses. Je bereidt de managementvergaderingen voor en bewaakt de voortgang van de acties en afspraken naar aanleiding van de vergaderingen. Naast het ondersteunen van de divisie  draag je als vertegenwoordiger van de divisie bij aan de verduurzamingsdoelstellingen van NLR in het NLR Green Team van en deel je de kansen die je ziet voor NLR in subsidieregelingen in het Marketing & Sales team voor Nationale Overheidsprogramma’s.

Je haalt energie uit samenwerking en staat altijd open voor vragen van je collega’s. Je brengt waardevolle competenties mee naar de organisatie, waaronder een scherp gevoel voor organisatiesensitiviteit, een creatieve geest, flexibiliteit, nauwkeurigheid en, uiteraard, een aanstekelijke proactieve houding. Samen vormen deze kwaliteiten de bouwstenen van een effectieve bijdrage aan ons team.

 •  Je stelt het AV-managementteam in staat om effectief en efficiënt te kunnen functioneren;
 •  Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarlijkse begroting en tweejaarlijkse prognose van de divisie;
 •  Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarlijkse begroting en tweejaarlijkse prognose van de AV-faciliteiten en rapporteert maandelijks het financieel resultaat van de faciliteiten aan de divisie;
 • Je bereidt de vergaderingen en strategiesessies voor en zorgt voor een goede opvolging van alle afspraken;
 • Je vertegenwoordigt de divisie in diverse divisie overstijgende gremia op het gebied van duurzaamheid, publiek-private samenwerkingskansen en kennisontwikkeling.
   

Wat breng je mee?

 • WO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare relevante werkervaring;
 • Sterk analytisch vermogen;
 • Netwerk- en adviesvaardigheden; 
 •  uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
   

Wat bieden we jou?

Werken bij NLR, betekent werken in een nationale en internationale hightech omgeving. Samenwerken en betrokkenheid staan bij ons hoog in vaandel. Door jou vrijheid en eigen verantwoordelijkheid te geven, ben jij het best in staat om tot baanbrekende innovaties te komen. Wil jij jezelf vakinhoudelijk én op persoonlijk vlak ontwikkelen of misschien promoveren? Ook dat kan bij NLR als lerende organisatie, met daarnaast een opleidingsbudget, een mentor, interne coaches en goede contacten met mbo’s, hbo’s en universiteiten.
Naast dit alles bieden wij jou:

 • Een passend salaris 
 • Maar liefst 45 vakantiedagen, op basis van een 40-urige werkweek, zodat jij naast je uitdagende baan ook volop kan genieten van je vrije tijd
 • Een eindejaarsuitkering van 8%
 • Een tegemoetkoming in jouw zorgkosten
 • Extra betaald ouderschapsverlof
 • Afhankelijk van je functie, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • Een uitgebreid aanbod in ons bedrijfsrestaurant
   

Jouw nieuwe werkomgeving?

De Divisie Aerospace Vehicles (210 fte) houdt zich primair bezig met R&D in de lucht- en ruimtevaartsector. De divisie beslaat een breed en op de markt (zowel nationaal als internationaal) afgestemd domein dat wordt afgedekt door de zeven afdelingen. De technische activiteiten van de divisie zijn afgebeeld op een viertal hoofdkennisgebieden: Levensduurbewaking & Innovatieve Ontwerpmethoden, Platformtechnologie & Flight Physics, Composieten-& Constructietechnologie en Testen & Evalueren van Constructies. De divisie is verantwoordelijk voor het identificeren en toepasbaar maken van technologie en kennis op deze vier hoofdkennisgebieden.
 

Wat betekent werken bij NLR?

Koninklijke NLR is al ruim 100 jaar een kennisorganisatie met de wil en ambitie om te vernieuwen. Vanuit die drijfveer maken wij de wereld van lucht- en ruimtevaart veiliger, duurzamer, efficiënter en effectiever en staan voor baanbrekende innovaties.
Bij ons werken ruim 750 gedreven professionals, van vliegtuigbouwkundigen tot psychologen en van wiskundigen tot applicatiedeskundigen. NLR staat voor een inclusieve en diverse organisatie waar iedereen zich welkom, veilig, gewaardeerd en gerespecteerd voelt.
 

Wil jij meer weten?

Bel of mail met Bert Thuis, Divisiemanager, 088 - 5114604, bert.thuis@nlr.nl
Onze collega’s vertellen jou graag hoe het is om bij NLR te werken. Vergeet trouwens ook niet eens een kijkje op onze socials te nemen zoals ons YouTube kanaal.
 

Solliciteren? 

Mooi, we zijn benieuwd naar jou! Stuur je motivatiebrief en CV via de ‘Solliciteren’ button.

Een positieve uitkomst van een veiligheidsonderzoek (VGB) is een voorwaarde voor indiensttreding. Meer informatie daarover lees je op de website van de AIVD.

Acquisitie? Daar worden we minder enthousiast van.

Deze vacature delen:

Over NLR
Koninklijke NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.
 
Contactgegevens

NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113113

Recruitment@nlr.nl
Contactgegevens

NLR
Postbus 90502

1006 BM Amsterdam

+31 88 5113113

Recruitment@nlr.nl