Carrière bij NLR

 Home / Carrière bij NLR 

 

 

 

Carrière bij NLR

Home / Carrière bij NLR

 

Word jij enthousiast van werken aan duurzaamheid en innovatie in de lucht- en ruimtevaart? Met jouw talent in onder andere aerodynamica, kunstmatige intelligentie en elektrotechniek krijg je bij Koninklijke NLR de kansen en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij NLR neem je zelf verantwoordelijkheid voor je carrière. Je krijgt veel vrijheid, want dan kom je tot de beste prestaties en tot de beste inzet van je competenties. Je kunt je binnen onze organisatie groeien van juniorniveau tot een seniorpositie. Je kunt je verder verdiepen in je technische vakgebied, maar je ook ontwikkelen tot manager of projectleider.

Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid voor jou

Dit is natuurlijk afhankelijk van je eigen ontwikkeling en ambitie. Gedurende je loopbaan bij NLR wordt je geholpen, uitgedaagd en gestimuleerd door je collega’s, je leidinggevende, een NLR coach en de HR-adviseur. Verder heb je ook uitgebreide mogelijkheden om opleidingen en trainingen te doen, deel te nemen aan symposia en we hebben een eigen ontwikkelprogramma waaraan je kunt deelnemen.

Start je bij NLR als junior dan word je in je dagelijkse werkzaamheden begeleid door meer ervaren collega’s. In de loop van de tijd zal je je steeds verder ontwikkelen en krijg je meer verantwoordelijkheid in steeds grotere projecten, afhankelijk van wat je kunt en wilt. Wij zullen je hierin ondersteunen met allerlei opleidingen, die technisch-inhoudelijk van aard kunnen zijn en die je direct nodig hebt in je dagelijkse werk. Maar je krijgt ook opleidingen die meer generalistisch van aard zijn, zoals opleidingen op het gebied van projectmanagement, presentatietechnieken of onderhandelen.

Ook als ervaren specialist blijf je bezig met het verder verdiepen, verbreden en toepassen van je kennis en vaardigheden. Je speelt een zelfstandige rol in projecten, bent een volwaardig gesprekspartner voor de klant en je begeleidt minder ervaren collega’s.

Er zijn legio mogelijkheden om je naast het werk te ontplooien bij NLR. Iedere afdeling heeft een jaarlijks uitje, maar er zijn ook wekelijkse borrels. Daarnaast is er een voetbal- en volleybal competitie, en wordt er door de personeelsvereniging regelmatig een activiteit georganiseerd en ook meegedaan aan internationale activiteiten.

Medewerkers vertellen over NLR

Zelf een indruk krijgen van werken bij NLR? Bekijk onderstaande video en lees de interviews waarin collega's vertellen over hun ervaringen. R&D-engineers, verspaners, data analisten, test engineers, ICT'ers, duurzaamheidadviseurs en andere medewerkers geven een inkijkje in hun werk. 

Onze vacatures

Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature.

  • Alle
  • R&D
  • Young Professionals
  • Techniek
  • IT
  • Support & Management
Onze vacatures
Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature.
Deze pagina delen:
Over NLR

Koninklijke NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Contactgegevens

NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113113

Recruitment@nlr.nl
Contactgegevens
NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113113

Recruitment@nlr.nl