Wij zijn NLR

 Home / Wij zijn NLR 

 

 

dfdd

Wij zijn NLR

Home / Wij zijn NLR

 

Koninklijke NLR is al 100 jaar een ambitieuze kennisorganisatie met de diepgewortelde wil om te blijven vernieuwen. Met onze kennis en kunde zijn wij een van de drijvende krachten achter de aerospace sector. In ons eigen land en daarbuiten. Onze medewerkers zoeken onvermoeibaar naar nieuwe technologieën en durven verder te denken. Vertalen trends en ontwikkelingen naar concrete oplossingen voor de markt. Vanuit die drijfveer maken wij de wereld van transport veiliger, duurzamer, efficiënter en effectiever.

Knowlegde powers the Future

Ons dagelijks werk is innovatie in de lucht- en ruimtevaartsector, en daarbij kijken wij vooral vooruit. Want om lucht- en ruimtevaart duurzamer en blijvend te maken zullen we onszelf nog meer moeten uitdagen. Hoe zorgen we ervoor dat het milieu minimaal belast wordt? Hoe waarborgen we de luchtvaartveiligheid ondanks de exponentiële groei? Kunnen we het luchtruim nog efficiënter benutten? Hoe kunnen we satellieten en satellietdata optimaal inzetten? De veeleisende en boeiende toekomst vraagt om een nog hogere snelheid van innoveren en intensieve samenwerking. En om de juiste energie. Wij stellen onze kennis en kunde in dienst van die toekomst. Altijd met het belang voor het bedrijfsleven, burgers en het milieu voor ogen.

Je kan ons gerust de spin in het web noemen die wetenschap, overheid en bedrijfsleven met elkaar verbindt. Dat doen wij onder andere met state-of-the-art researchfaciliteiten, zoals field labs, simulatoren en windtunnels. Op lucht- en ruimtevaartgebied zijn wij de strategische partner van de Nederlandse overheid en defensie, en of wij nu werken voor het mkb of voor grote internationale ondernemingen, onze inzet is bij elk project gelijk.

Samen met onze partners geven wij vorm aan de boeiende wereld van morgen

Video werken bij NLR

Zelf een indruk krijgen van werken bij NLR? Bekijk onderstaande video en lees de interviews waarin collega's vertellen over hun ervaringen. R&D-engineers, verspaners, data analisten, test engineers, ICT'ers, duurzaamheidadviseurs en andere medewerkers geven een inkijkje in hun werk. 

Onze vacatures

Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature.

  • Alle
  • R&D
  • Young Professionals
  • Techniek
  • IT
  • Support & Management
Onze vacatures
Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature.
Deze pagina delen:
Over NLR

Koninklijke NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Contactgegevens

NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113113
Recruitment@nlr.nl
Contactgegevens
NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam
+31 88 5113113
Recruitment@nlr.nl