Wat kan jij bijdragen aan vrede en veiligheid?

 Home / Carrière bij NLR 

 

 

 

Wat kan jij bijdragen aan vrede en veiligheid?

Home / Carrière bij NLR

 

Loop jij warm voor actuele maatschappelijke onderwerpen? Wil je ook bijdragen aan de enorme uitdagingen waar de Nederlandse defensie voor staat?
Bij NLR is altijd ruimte voor talentvolle en ambitieuze Researchers en Engineers die willen werken aan baanbrekende innovaties op de thema’s Veilige samenleving, Duurzame luchtvaart en Competitieve lucht- en ruimtevaart. Vooral voor het thema Veilige samenleving heeft NLR op dit moment interessante vacatures met inhoudelijke focus op Informatie gestuurd optreden, Ruimtevaart, en Zelfbescherming. Topics waar toegepast onderzoek essentieel is en die bijdragen aan vrede en veiligheid.

 

NLR is al ruim 100 jaar een toonaangevende kennisorganisatie voor toegepast onderzoek. Wij werken op objectieve en onafhankelijke wijze voor en mét het (inter)nationale bedrijfsleven en overheidsinstanties. Werken bij NLR, betekent werken in een nationale en internationale hightech omgeving met unieke faciliteiten. Werken bij NLR is afwisselend en de projecten uitdagend. Bovendien is er volop ruimte om jezelf vakinhoudelijk én op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Medewerkers vertellen over NLR

Annemarie van Zwol

“Je werkt aan concrete dingen waar de mensen wat aan hebben.”

Lees meer
Boris Englebert

“Je hebt de vrijheid om te kijken wat jou het meeste ligt en welke kant je op wilt groeien.”

Lees meer
Joris Stronkman

“High Tech in the Low Countries: voor ingenieurs super interessant.”

Lees meer
Deze pagina delen:
Over NLR

Koninklijke NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Contactgegevens

NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113766
Femke.Waccary@nlr.nl
Contactgegevens
NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam
+31 88 5113766
Femke.Waccary@nlr.nl