Carrièremogelijkheden

 Home / Carrièremogelijkheden 

 

 

dfdd

Carrièremogelijkheden

Home / Carrièremogelijkheden

 

Bij Koninklijke NLR, Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum werken we aan de meest innovatieve en uitdagende projecten. Met de nieuwste technologie bedenken we nieuwe oplossingen voor een veiligere, duurzamere en efficiëntere lucht- en ruimtevaart. Wij zijn NLR: dedicated to innovation in aerospace.

Onze collega’s werken aan allerlei soorten projecten. We doen projecten voor overheden en bedrijfsleven, voor partijen in Nederland, Europa en wereldwijd. Dat maakt dat we heel diverse klanten hebben voor wie wij de meest innovatie luchtvaartoplossingen bedenken. Zo zoeken we ook mensen die heel diverse talenten hebben: software ontwikkelaars, data-analisten, operators, engineers, consultants. Neem een kijkje op de volgende pagina’s waar collega’s van NLR hun verhaal vertellen en zie of jij bij ons past!

Dit is werken bij NLR

ICT en Aerospace

De drive om nieuwe ontwikkelingen op te pakken en toe te passen is groot. We bouwen en testen software voor de vele verschillende onderzoeksprojecten van onze klanten en experimenteren met de nieuwste snufjes om tot het beste resultaat te komen. We richten ons proactief op onze eigen kennisontwikkeling, maar we pakken ook de kennis op van onderzoeksinstellingen. Onze nieuwsgierigheid is eindeloos.

Techniek

We vervaardigen en bedienen de meest geavanceerde meetapparatuur, maar werken ook met gespecialiseerde robots om de benodigde onderdelen te produceren. We brengen bekabeling aan op uitdagende plekken en werken met de allernieuwste materialen. Zo heeft ieder van ons zijn eigen specialisatie, zodat we dagelijks een belangrijke bijdrage aan de verschillende projecten kunnen leveren.

R&D-engineers

Vaak hebben we de studie aerospace engineering, natuurkunde, technische wiskunde of econometrie afgerond. Soms zijn we gespecialiseerd in geluid, luchtstromen of robotica. Maar we zijn altijd op zoek naar hoe we de juiste mensen op de juiste plekken kunnen zetten. De plekken waar ze de meeste uitdaging in vinden, de plekken waar ze het meest vanaf weten of juist nog het meest te leren hebben.

Young Professionals

Wij, bij NLR, laten onze mensen zo authentiek mogelijk zijn. Daarom stimuleren wij onze young professionals om een plek binnen onze organisatie te vinden die hen op het lijf is geschreven. Een plek die voor hen belangrijk is. Een plek van waaruit zij impact maken. Een plek waarin ze kunnen uitgroeien tot de persoon die ze altijd al zijn geweest. Een plek waar simpelweg ruimte voor gecreëerd moet worden. Die ruimte is er nu, die plek is er, ook voor jou.

Onze vacatures

Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature.

Onze vacatures
Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature.
Deze pagina delen:
Over NLR

Koninklijke NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Contactgegevens

NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113766
Femke.Waccary@nlr.nl
Contactgegevens
NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam
+31 88 5113766
Femke.Waccary@nlr.nl