Research and Development

 Home / Research and Development 

 

 

dfdd

Research and Development

Home / Research and Development

 

R&D zoekt doorpakkers

Samen maken wij de lucht- en ruimtevaart duurzamer en veiliger. Dat is waar wij aan werken. Dat is onze missie al 100 jaar. Wij zijn research and development scientists en engineers. Wij hebben een master afgerond of een phd behaald. Waar onze scientists zich volledig richten op het doen van onderzoek, gaan onze engineers in conclaaf met onze klanten om tot de best mogelijke technische oplossing te komen. Dat is hoe wij elkaar aanvullen en versterken.

Persoonlijke ontwikkeling

Vaak hebben we de studie aerospace engineering, natuurkunde, technische wiskunde of econometrie afgerond. Soms zijn we gespecialiseerd in geluid, luchtstromen of robotica. Maar we zijn altijd op zoek naar hoe we de juiste mensen op de juiste plekken kunnen zetten. De plekken waar ze de meeste uitdaging in vinden, de plekken waar ze het meest vanaf weten of juist nog het meest te leren hebben. Daarom vinden we het ook belangrijk dat er genoeg mogelijkheden voor onze R&D engineers en scientists zijn om zich verder te ontwikkelen. Door middel van cursussen, studies, trainingen en conferenties.

Geen dag hetzelfde

Maar we ontwikkelen ons ook door ons te focussen op verschillende projecten tegelijkertijd. We onderzoeken de ene dag hoe de luchtstromen interacteren op de staart van een nieuw model helikopter. De andere dag testen we de veiligheid van het luchtverkeer van drones. Zo zorgen we ervoor dat geen dag hetzelfde is, dat we voorlopers zijn in de kennisontwikkeling van lucht- en ruimtevaart en dat we groeien in het vakgebied waar ons hart harder van klopt.

R&D bij NLR

Interview Merle

“Ik probeer het gewoon”, dacht Merle Snijders, toen ze in Delft de keuze maakte voor Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Als R&D engineer bij Aerospace Systems werkt ze nu soms aan wel zeven projecten tegelijk.

Interview Rik

De 4e Industriële Revolutie, interactie tussen mensen en machines, gametechnologie, virtual en augmented reality – het zijn onderwerpen die Rik Bosma mateloos fascineren. Bij NLR werkt hij als R&D engineer aan nieuwe digitale technieken voor simulaties.

Interview Barbara en Elisabeth

Bewust keuzes maken, daar draait het allemaal om volgens R&D Engineers Barbara Ohlenforst en Elisabeth van der Sman. 'We kijken op welke manieren je duurzamer zou kunnen vliegen en wat de maatschappelijke impact is.' Een gesprek over het maken van afwegingen, vergroening van vliegen en het maatschappelijk belang van hun job.

Interview Sjahdian

Als klein jongetje hing Sjahdian Siregar zijn kamer al vol met posters van vliegtuigen. Dat de luchtvaart zijn bestemming werd, was dus geen verrassing. Nu werkt hij als R&D engineer binnen de divisie Aerospace Operations bij het Safety Institute aan een veilige luchtvaart.

Interview Carlo

'Ik werk hier al ruim twintig jaar en dat is niet eens zo lang in vergelijking met mijn collega's. Dat kan ook omdat er veel doorgroeimogelijkheden zijn, zegt senior R&D engineer Carlo Rens. Een gesprek over kansen zien én doorpakken.

Onze vacatures

Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature.

Onze vacatures
Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature.
Deze pagina delen:
Over NLR

Koninklijke NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Contactgegevens

NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113113
Recruitment@nlr.nl
Contactgegevens
NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam
+31 88 5113113
Recruitment@nlr.nl