Young Professionals

 Home / Young Professionals 

 

 

dfdd

Young Professionals

Home / Young Professionals

 

Authentieke talenten gezocht

Wij, bij NLR, laten onze mensen zo authentiek mogelijk zijn. Daarom stimuleren wij onze young professionals om een plek binnen onze organisatie te vinden die hen op het lijf is geschreven. Een plek die voor hen belangrijk is. Een plek van waaruit zij impact maken. Een plek waarin ze kunnen uitgroeien tot de persoon die ze altijd al zijn geweest. Een plek waar simpelweg ruimte voor gecreëerd moet worden. Die ruimte is er nu, die plek is er, ook voor jou.

Bètahart

Sommige young professionals willen leren om software te schrijven. Anderen willen met klanten om tafel zitten. Er zijn vrouwen die simulatoren aan elkaar koppelen en mannen die op zoek gaan naar de nieuwste augmented reality ontwikkelingen. We werken in binnen- en buitenland; met topuniversiteiten, onderzoeksinstellingen, overheden en lucht- en ruimtevaartorganisaties. We werken aan vliegtuigen, helikopters, drones en raketten. De lucht- en ruimtevaart veiliger en duurzamer maken, biedt zoveel mogelijkheden om je in te specialiseren, dat er voor ieder bètahart een uitdaging in het verschiet ligt.

100 jaar innovatie

NLR bestaat al 100 jaar. We hebben een eeuw aan kennis en ervaring in huis om al ons onderzoek, elke dag weer, toe te passen in de praktijk. Er zijn mentoren die onze young professionals hierin begeleiden en stimuleren om studies, cursussen, workshops en conferenties bij te wonen. Maar we leren ook van elkaar doordat we in interdisciplinaire teams werken. Teams waarin er ruimte is voor ieders vak, passie, drive en toekomstvisie. Dat is hoe NLR plek maakt voor iedereen. Dat is hoe wij jouw talent een plek geven.

Young Professional bij NLR

Interview Martijn

Van tuinset tot racefiets, Martijn Doeven ontdekt graag hoe dingen in elkaar zitten. Want als hij weet hoe iets gemaakt wordt, kan hij het ook zelf. Een eigenschap waar hij veel plezier van heeft als technicus bij Aerospace Vehicles Engineering and Technical services.

Interview Merle

“Ik probeer het gewoon”, dacht Merle Snijders, toen ze in Delft de keuze maakte voor Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Als R&D engineer bij Aerospace Systems werkt ze nu soms aan wel zeven projecten tegelijk.

Interview Rik

De 4e Industriële Revolutie, interactie tussen mensen en machines, gametechnologie, virtual en augmented reality – het zijn onderwerpen die Rik Bosma mateloos fascineren. Bij NLR werkt hij als R&D engineer aan nieuwe digitale technieken voor simulaties.

Interview Inge

'We zijn hier continu aan het innoveren. En om te kunnen innoveren zal je iets moeten onderzoeken, testen en analyseren. Innovatie is hier grijpbaar, omdat je bij het hele proces aanwezig bent. Van het bedenken tot de uitvoering. Je hoeft hier echt niet bang te zijn om buiten de lijntjes te kleuren. Niets is té gek. Als jij een goed idee hebt en het past in het plaatje van je afdeling, geeft NLR jou de ruimte om dat idee uit te voeren. Je staat hier aan het begin van nieuwe ontwikkelingen. Elke dag weer.'

Interview Sjahdian

Als klein jongetje hing Sjahdian Siregar zijn kamer al vol met posters van vliegtuigen. Dat de luchtvaart zijn bestemming werd, was dus geen verrassing. Nu werkt hij als R&D engineer binnen de divisie Aerospace Operations bij het Safety Institute aan een veilige luchtvaart.

Interview Yoeri

'Ik voel me soms net Adam uit Mythbusters als ik op de werkplaats ben. We zien een probleem, denken na over wat mogelijke oplossingen kunnen zijn, onderzoeken of dat ook zo is en gaan het vervolgens testen. Voor een werktuigbouwkundige is dat echt te gek,' aldus R&D engineer Yoeri Ton. We praten over krachtcellen, de werkplaats als Legokamer en het oergevoel achter de techniek.

Interview Barbara en Elisabeth

Bewust keuzes maken, daar draait het allemaal om volgens R&D Engineers Barbara Ohlenforst en Elisabeth van der Sman. 'We kijken op welke manieren je duurzamer zou kunnen vliegen en wat de maatschappelijke impact is.' Een gesprek over het maken van afwegingen, vergroening van vliegen en het maatschappelijk belang van hun job.

Interview Vincent

'Voorlopig fungeer ik als spons', aldus Vincent van de Lende, projectassistent Aerospace Systems. Hij werkt sinds enkele maanden bij NLR, waar hij de divisie ondersteunt bij uiteenlopende, risicovolle projecten. Daarnaast studeert hij tegelijkertijd technische bedrijfskunde. Een gesprek over de meerwaarde van een pittige combinatie van werken en doorstuderen.

Onze vacatures

Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature.

Onze vacatures
Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature.
Deze pagina delen:
Over NLR

Koninklijke NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Contactgegevens

NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam

+31 88 5113766
Femke.Waccary@nlr.nl
Contactgegevens
NLR
Postbus 90502
1006 BM Amsterdam
+31 88 5113766
Femke.Waccary@nlr.nl